Testimonials

Voor onze voortuin hebben we Pascalle gevraagd nadat zij voor ons een lichtadvies voor in huis had bedacht wat ontzettend naar ons zin was geworden. Pascalle is enthousiast aan de slag gegaan want ze heeft ook veel plantenkennis. Ze heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en kwam met een ontwerp waar we zelf nooit op waren gekomen. Ze heeft ervoor gezorgd dat we nu heerlijk in het voor en najaar in de tuin kunnen zitten en veel privacy hebben. Een schuur die verlaagd is aangelegd met een Sedum beplanting op het dak. Zorgt dat we de fietsen makkelijk kwijt kunnen en het geen obstakel in de tuin is geworden. Al met al heeft ze ons verrast en veel zorgen uit handen genomen. Ze heeft met een hele fijne hovenier (Mudde tuinen uit Lekkerkerk) samenwerkt. Hij heeft alles tot in de puntjes aangelegd. Van verlichting en een water element tot aan de beplanting en de schuur. Wij zijn heel tevreden en raden PUURpascalle daarom aan iedereen aan. Ze is van vele markten thuis, enthousiast, aardig en doet net dat stapje extra. Wij kunnen nu heerlijk van ons pensioen gaan genieten dankzij haar.

Ineke ten Braak

Afgelopen zomer ben ik van Hilversum naar Leiden verhuisd. Voor het zover was moest er heel wat geregeld worden zoals de inrichting van het appartement, de verhuizing, het schilderwerk en het leggen van een nieuwe vloer. Lastig om dat allemaal van een afstand te coördineren. Maar gelukkig kwam Pascalle op mijn pad. Zij heeft mij bijna alles, op een zeer professionele manier uit handen genomen en mijn verhuizing en alles wat daarbij kwam kijken werkelijk tot in de puntjes geregeld! Ze heeft een heel team van bijzonder aardige en vakkundige mensen achter zich en samen met hen zorgde ze ervoor dat planning en afspraken vlekkeloos verliepen.
Haar interieur- en kleuradviezen vond ik heel waardevol, het was heel leuk om met haar samen te werken. Werkelijk geen moeite was haar teveel.
Pascalle is een lieve, warme persoonlijkheid met veel smaak en kleurgevoel die heel goed luistert en veel ervaring en kennis van zaken heeft. Door haar grote inzet en perfectionisme is het eindresultaat helemaal geworden wat ik me ervan voorstelde en zelfs meer dan dat. Pascalle, heel erg bedankt!!

Annette van Beelen, Leiden

Een nieuw woonplek; prachtig, maar ook hoe wordt het mijn huis?? Na 1 jaar gewoond te hebben, begon ik het te “voelen”. Ik wilde graag een combinatie van mijn meubels met nieuwe meubels. Samen met Pascalle is het een mooie combinatie geworden, met een prachtig lichtplan en lampen als afsluiting. Pascalle vertaalde mijn gedachten naar mooie keuzes, we hebben het ook echt leuk gehad.
Van een huis een thuis; helemaal top!

Els Rijnbeek, Leiden

Toen wij een huis kochten in Voorschoten wilden wij graag hulp bij het inrichten van ons nieuwe huis. Pascalle heeft ons fantastisch geadviseerd bij de inrichting van ons eerste huis. Ook nadat wij na een aantal jaren verhuisden naar een ander huis in Voorschoten hebben wij wederom Pascalle ingeschakeld. Pascalle heeft een frisse kijk op zaken en luistert heel goed naar wat je als klant wil. Ze komt met talloze ideeën, ontwerpen, stoffen en materialen en is niet teleurgesteld als het toch niet is wat je zocht. Zij dringt niet aan en geeft je ruimte om zelf te beslissen. Nu wij elkaar beter kennen geven wij haar de vrije hand in het maken van mooie bloemstukken en planten ter decoratie in huis. Wij zijn heel erg gelukkig en tevreden met hetgeen zij met haar creativiteit in ons huis tot stand heeft gebracht.

Maaike Elink Schuurman, Voorschoten

Puur Pascalle heeft ons geholpen bij de herinrichting van ons kantoor. Belangrijk was gevoel voor ons imago, stijl, wijze waarop we ons willen presenteren. Pascalle begreep heel snel op welke wijze we daaraan invulling konden geven, vertaalde het naar concepten en visuals én heeft geholpen bij de selectie van partijen die de uitvoering voor hun rekening konden nemen.

Rens Boogert, Green Valley, Delft

Pascalle heeft ons echt super geholpen met de inrichting van ons nieuwe huis! Zij heeft gekeken naar de reeds aanwezige dingen en is daarmee aan de slag gegaan. Daarbij heeft ze goed geluisterd naar onze wensen en haar eigen invulling daaraan gegeven. Eindresultaat is helemaal naar onze zin, het is zoals wij zijn. Pascalle is iemand die passie heeft voor haar vak, heel enthousiast is en haar ideeen goed kan overbrengen. Fijn iemand om mee samen te werken. Wij zullen haar dan ook aanbevelen bij anderen.

Elles Ketelaar, Oldenzaal