PUUR& conceptstore

Kom je verwonderen, vergapen of verbazen. Doe inspiratie op en durf te vragen. Kijk om je heen en laat je overtuigen door de kracht van Design!

Sinds 1 oktober 2015 heb ik PUUR& conceptstore geopend. Een (h)eerlijke plek waar advies, ontwerp en duurzaam design samenkomen.

Op deze plek vind je steeds nieuwe dingen. Van kunst tot design. Van jonge beginnende talenten tot gerenommeerde merken en oude rotten in het vak. Een plek die prikkelt en steeds in beweging is.
Regelmatig organiseer ik OPENHUIS dagen (kijk daarvoor op mijn Facebook-pagina) Maar je kunt ook altijd op afspraak langs komen voor persoonlijk advies of inspiratie.

Bij PUUR& conceptstore gaat het om de makers en het verhaal erachter. Daar vertel ik je graag alles over, want het zijn allemaal unieke items met een bijzonder verhaal.

‘Jaren terug had ik al de wens om met ontwerpers, meubelmakers en kunstenaars onder 1 dak een inspirerende plek te creëren. En dat is gelukt! Ik werk inmiddels bijna tien jaar als zelfstandig interieurdesigner onder de naam “PUURpascalle” en ontdekte dat daar ook juist mijn kracht ligt. Ik ben een creatieve verbinder. Daarnaast houd ik ervan om mensen te helpen en te inspireren. En ik heb het ideaal om op mijn manier de wereld een klein beetje mooier te maken. Door mensen bewust keuzes te laten maken. “Wat zoek je precies en wat verwacht je ervan?” Daarnaast wil ik duidelijkheid scheppen in hoe dingen geproduceerd worden.’

Kortom: een heerlijke plek, ‘off the beaten track’, om te ontdekken door mensen met een groen hart en een passie voor design en kunst.

Pascalle