Profiel

profiel.foto

Eerlijk, sterk, helder en authentiek: dat is de handtekening van PUURpascalle

Sinds 2007 adviseert PUURpascalle particuliere en zakelijke klanten op het gebied van interieurdesign en styling. Oprichter en eigenaar Pascalle Verschure deed daarvoor jarenlang ervaring op in binnenhuisarchitectuur en bloemsierkunst, onder meer bij gerenomeerde interieurspeciaalzaken.

PUURpascalle adviseert graag vanuit PUURZAAMHEID. De essentie hiervan is dat PUURpascalle zich verbonden voelt met de wereld om zich heen en deze bewust iets beter wil maken. PUURpascalle kiest daarom graag zoveel mogelijk duurzame materialen, energie zuinige en groen geproduceerde producten. Ook is ze voorstander van hergebruik & recycling om zo bestaande items nieuw leven in te blazen.

Of het nu gaat om een complete renovatie, een knusse woonkamer of een stimulerende werkomgeving: PUURpascalle combineert creativiteit met oplossingsvermogen. Ruimtelijk inzicht met oog voor detail. Zij vertaalt klantwensen met een gezonde dosis lef en soms een knipoog. Kleur, verlichting, meubels en persoonlijke items - het nieuwste design of mooi "oud"- komen bij PUURpascalle samen in een sfeervol geheel. Een prettige plek om te wonen of werken, met een uitstraling die de eigen identiteit van de klant ademt.

Eerlijk, sterk helder en authentiek: dat is de handtekening van PUURpascalle.

 

 

Werkwijze

Van begin tot eind betrokken

Werkwijze Een kleine restyling of een complete renovatie: voor elke klantvraag hanteert PuurPascalle dezelfde werkwijze. Startpunt is een persoonlijk gesprek, waarin de klantwensen worden vastgesteld. Persoonlijke voorkeuren, bestaande items die kunnen worden hergebruikt, budget – alle relevante onderwerpen passeren de revue.

Vervolgens maakt PuurPascalle een plan met kostenbegroting en tijdspad. Met computersimulaties, plattegronden en moodboards wordt dit gepresenteerd. Na offerteaanvraag en akkoord kan de uitvoering beginnen. Vanzelfsprekend zijn tussentijdse evaluatiemomenten mogelijk.

Onderscheidend in de werkwijze van PuurPascalle is de open communicatie. Ze luistert goed naar wat de opdrachtgever wil bereiken en stelt kritische vragen. Ze brengt in kaart wat er op de markt is en welke aanwezige items ook in de nieuwe situatie tot hun recht komen. Ze houdt rekening met de financiële ruimte en schetst eerlijk wat de mogelijkheden zijn. PuurPascalle is sterk in het bedenken van creatieve oplossingen. Met die ene originele eyecatcher of een ludieke knipoog. En een opdracht is pas af als het laatste kussentje goed ligt. PuurPascalle is betrokken, van begin tot eind!