Van renovatie tot bloemstuk

Creatieve concepten bedenken, winkelruimtes aankleden, meedenken met verbouwingen, adviseren over kleur- en lichtgebruik. Bekijk het complete aanbod van PUURpascalle.

Particuliere en zakelijke klanten zijn bij PUURpascalle aan het juiste adres voor professioneel advies en praktische begeleiding bij het 'grote werk' zoals: renovatie, verbouwing, complete restyling van woon -en werkruimte. Hiervoor werkt PUURpascalle samen met diverse professionals.

Ook minder ingrijpende veranderingen kunnen een wereld van verschil maken. Te denken valt aan een goed lichtplan voor meer eenheid en sfeer. Een kleuradvies voor bijvoorbeeld verf en stoffering. Het gebruik van mooie zijde bloemstukken of ander groen. Uw bestaande interieur aangevult met gaaf design, sprekende vintage of een bijzonder item van dat leuke winkeltje op de hoek.
 

Uitgelicht

Styling voor verkoop en fotografie

Styling voor verkoop en fotografie

PuurPascalle is gespecialiseerd in styling voor verkoop en fotografie. Variërend van uitnodigende etalages tot het visueel aantrekkelijker maken van een woning voor de verkoopmarkt. Met een paar goed gekozen items kan zij al direct een andere sfeer creëren!
Aankleding van openbare ruimtes

Aankleding van openbare ruimtes

Een open, uitnodigende entree. Een persoonlijke, sfeervolle trouwzaal. Een overzichtelijke ruimte voor een gemeentearchief. PuurPascalle heeft met deze projecten laten zien hoe een openbare ruimte functioneel én sfeervol kan zijn.
Ontwerp en inrichting van tuin en balkon

Ontwerp en inrichting van tuin en balkon

Als je je tuin of balkon bij je woon- of werkruimte betrekt, gebeurt er iets moois. Er ontstaat meer ruimte, meer sfeer, één geheel van binnen en van buiten. PUURpascalle maakt daarom graag ontwerpen voor tuin en balkon. Zij heeft ruime ervaring met "groen" en kan ook adviseren bij kleur & materiaal keuze voor buiten en zelfs bij aanplanting!